Smart Educational Center vă oferă posibilitatea de a învăța limba germană

Vă oferim posibilitatea de a învăța limba germană în mod interactiv și eficient, într-o atmosferă plăcută dar și competitivă în același timp. Cursurile de limba germană sunt orientate către cerințele și nevoile cursanților, întrunind cele mai bune metode de predare-învățare și cele mai moderne materiale didactice.

Conținutul cursurilor de limba germană este împărțit pe module și corespunde “Cadrului European de Referinta pentru Limbi Straine”, nivelurile A1, A2, B1, B2 și C1. Programa vizează toate cele patru competențe necesare învățării: scris, citit, exprimare orală, înțelegerea mesajului audio.

Structura cursurilor de limba germană presupune un raport de 60% de conversații și exerciții de ascultare interactive și 40% de noțiuni de gramatică și exerciții aplicate.

După finalizarea oricărui nivel de limba germană, cursanții noștri susțin un test final și primesc adeverință de participare la curs. De asemenea, le oferim cursanților posibilitatea să obțină un certificat lingvistic recunoscut în Uniunea Europeană, după susținerea unui examen suplimentar contra cost.

Cursurile de limba germană de la Smart Educational Center se desfășoară online sau în sala de clasă, str. Vlad Țepeș 2, Craiova.

Alege cursul de limba germană care ți se potrivește!

Cursuri Adulți Standard

Se adresează adulților de orice vârstă, se desfășoară de 2 ori pe săptămână, în sala de clasă sau online.

Cursuri Adulți Intensiv

Potrivit pentru adulții de orice vârstă. Se desfășoară de 4 ori pe săptămână, în sala de clasă sau online.

Cursuri Limbaj Medical

Se pot înscrie medicii și asistenții medicali, care vor să învețe limbajul de specialitate.

Cursuri Copii și Adolescenți

Învățăm limba germană prin joc, dialog, cântece și activități interactive. Cursurile se desfășoară în sala de clasă.

Cursuri pentru Companii

Se adresează persoanelor juridice, care vor să își instruiască angajații. Cursurile se pot ține la sediul Dumneavoastră, în sala noastră de clasă sau online.

CURSURI GERMANA CRAIOVA

CURSURI GERMANA CRAIOVA