Bine aţi venit la serviciul Expert SMARTEC !

Suport tehnic pentru serviciile SMARTEC: găzduire web, Fenician ECommerce, My.Web.Site

Expert Smartec este serviciul care se ocupă de contul dvs. de găzduire web. Acesta este un serviciu tehnic care preia întrebările dvs. legate de diverse aspecte ale găzduirii web. Garantăm răspunsul în maxim 24 de ore.

În mod uzual, echipa noastră vă răspunde într-un interval sub 2 ore de la ora deschiderii unui tichet suport

Be smart

Aplicaţia MyWeb reprezintă panoul de control al serviciilor dvs. de găzduire web. Aflaţi mai multe despre ce puteţi face cu ajutorul aplicaţiei MyWeb:

Cum puteţi apela la serviciile Expert Găzduire Web? 

Utilizaţi cu încredere sistemul de tichete suport din contul dvs. de găzduire web la SMARTEC. În caz de urgenţe, puteţi folosi numărul de telefon listat în pagina ”contact” sau puteţi contacta direct persoana responsabilă de contul dvs.

Încă nu beneficiez de servicii web la smartec. Cum pot să vă adresez o întrebare? 

Nu ezitaţi să ne contactaţi

Sfaturi pentru o comunicaţie eficientă

Vă rugăm ca, înainte de a contacta Expertul dvs., fie prin tichete suport, fie prin telefon, să consultaţi informaţiile cuprinse în manualele de utilizare - găzduire web, ecommerce, my.web.site - pe care vi le punem la dispoziţie. Probabil că există deja un răspuns pentru dvs în aceste manuale sau în alte pagini de suport online.

Găzduire web - despre NGINX

Publicăm oficial adoptarea NGINX - cel mai rapid server web care există la ora actualăciteşte articolul

Manual de utilizare MyWeb

Panoul de control MyWeb reprezintă o modalitate simplă şi completă de gestionare a serviciilor de găzduire web.  Informaţii despre utilizarea pachetelor de găzduire web

Găzduire web - întrebări frecvente

  • Când şi cum se activează serviciile de găzduire web?
    • serviciile de găzduire web se activează imediat după înregistrarea comenzii dvs.. Noi pornim de la ideea că aceste comenzi (preluate prin formularul online) sunt de bună credinţă. În cazul în care  datele înscrise în acest formular nu sunt conforme cu realitatea, contul creat va fi dezactivat temporar până la corectarea acestora.
  • Cine este proprietarul unui nume de domeniu achiziţionat prin SMARTEC?
    •  SMARTEC intermediază achiziţia de nume de domenii în numele clienţilor săi. Clientul este singurul proprietar al acestui nume de domeniu şi are acces deplin la administrarea acestuia. Acest serviciu este pus la dispoziţia clienţilor noştri ca o modalitate comodă de a înregistra nume de domenii.