My.Web.Site - complet, rapid şi accesibil 

Site-ul dvs. web poate fi online in cateva minute

  PRO ACTIV SHARE COMM
Creare site web
50€ 60€ 80€ 90€
Găzduire site web
9,96€ 12,96€ 14,96€ 19,96€
30 zile gratuit
da da da da
Gazduire site
da da da da
Nume de domeniu da da da da
Site-ul meu şi Google da da da da
Suport SMARTEC
da
da
da
da
Modul ”formulare de contact” da da da da
Modul ”noutăţile firmei”
da da da da
Modul ”galerie imagini”
da da da da
Modul ”produse şi servicii” da
da
da
da
Modul ”suport clienţi”
nu
da
da
da
Modul ”baza de cunoştinţe” nu da da da
Modul ”întrebări frecvente” nu da da da
Modul ”blog” nu
nu
da
da
Modul ”newsletter”
nu
nu
nu
da
  Începe aici Începe aici Începe aici Începe aici

Be smart

Comandaţi My.Web.Start şi începeţi imediat să profitaţi de cele 30 de zile gratuite care includ:  
 1. broşura electronică ”Site-ul meu şi Google”
 2. suport gratuit din partea noastră: vă ajutăm să înţelegeţi mai bine ce înseamnă un site web de succes.

My.Web.Start vă pune la dispoziţie o librărie cuprinzătoare de model de site. Câteva modele din librăria noastră de design web:

Model My.Web.Site nr.7 Model My.Web.Site nr.6
Model My.Web.Site nr.4 Model My.Web.Site nr.1

Seminarii Smartec

Organizăm periodic seminarii pe teme care vizează teme diverse, cum ar fi: rentabilizarea site-ului web, găzduire web, eCommerce. 

Punctul de plecare în realizarea unui site web este răspunsul la o întrebare simplă: ”de ce vreau un site?

Printre răspunsurile pe care le-am primit de-a lungul timpului: ”dă bine pe cartea de vizită”, ”să ne prezentăm produsele”, ”să ne scriem adresa şi să punem o hartă a zonei în care avem biroul”  ... şi multe altele asemenea.

De fapt, trebuie să aveţi în vedere un singur lucru: un site web eficace este un site care vă aduce vizibilitate, credibilitate şi, înainte de toate, oportunităţi de afaceri.

De ce este un site MyWeb complet?

 • My.Web.Site preia toate aspectele tehnice legate de funcţionarea site-ului: numele de domeniu, găzduirea web, adrese de email, securitate, crearea site-ului. În plus, varianta standard vă oferă gratuit broşura electronică ”Site-ul meu şi Google” care va fi ghidul dvs. pentru a spori vizibilitatea site-ului dvs. pe cel mai important motor de căutare. Primiţi această broşură imediat ce ne-aţi trimis comanda, indiferent dacă o să deveniţi clientul nostru sau nu la sfârşitul celor 30 de zile pe care le aveţi la dispoziţie pentru a publica site-ul dvs.
 • My.Web.Site are la bază SFINX CMS, soluţie de gestionare de conţinut Open Source de la SMARTEC. Sistemul vă oferă un control total în ceea ce priveşte conţinutul site-ului, fără să fie nevoie de cunoştinţe de programare web. Este uşor de utilizat, intuitiv şi modular.
 • My.Web.Site vă pune la dispoziţie rapoarte de activitate: sunt statisitici web care vă permit să monitorizaţi activitatea site-ului dvs: numărul de vizitatori, de unde vin aceştia, cum au ajuns pe site-ul dvs, etc.
 • compatibilitate:
  • toate modelele pe care vi le punem la dispozitie au fost sau sunt in curs de testare pentru verificarea compatibilitatii cu cele mai uzuale navigatoare de web folosite: Firefox 2.3+,  IE 6+, Opera 9+, Google Chrome
  • Pagini prietenoase pentru motoarele de cautare
 • găzduire site:
  • pachetul de gazduire a fost conceput pentru o utilizare optima a resurselor pe care vi le punem la dispozitie: 2GB spaţiu web, 80GB transfer de date, 100 adrese email
  • gazduire de performanta in Centrul de Date SMARTEC
  • securitate: utilizati casute postale sigure prin TLS (Transport Layer Security), sisteme anti-virus si anti-spam. 
 • suport SMARTEC: va ajutam oricand aveti nevoie.

Cat de repede poate fi MyWeb online?

Imediat ce trimiteţi comanda, site-ul dvs. va fi disponibil la o adresă care vă va fi comunicată în emailul de confirmare. Site-ul dvs. va fi instalat cu o temă implicită şi un conţinut care să vă ajute în procesul de publicare al paginilor. Puteţi schimba imediat ”design-ul” sau ”tema” şi puteţi crea/modifica/şterge paginile conţinut.

Rezervarea şi/sau activarea numelui de domeniu se face numai după achitarea facturii proforma emise. Veţi avea acces implicit la gestionarea contului dvs. de găzduire: adrese email, conturi FTP, gestiune nume de domeniu.

Un scenariu realist este următorul:

 • ZIUA 1: trimitere comandă, recepţionare mesaje email de confirmare şi ”bun venit”. Parcurgere rapidă a manualelor oferite. Dacă mai aveţi timp, puteţi face câteva pagini de test
 • ZIUA 2 - ZIUA 8: crearea paginilor din site. Această etapă poate dura mai mult sau mai puţin, în funcţie de numărul de pagini şi de documentaţia pe care o aveţi disponibilă deja în alte formate (dacă aveţi documente word, puteţi face copy-paste, de exemplu,  şi totul poate să se termine în ziua 2)
 • ZIUA 9: activare site şi verificare online

Nu uitaţi: aveţi 30 de zile în care nu sunteţi obligat să achitaţi factura proforma primită. Oferim aceste 30 de zile tocmai pentru a vă da posibilitatea să finalizaţi conţintutul site-ului, fără a fi obligaţi să plătiţi pentru acest timp ”mort”.

Pe parcursul acestor 30 de zile, în funcţie de activitatea pe care o aveţi în construcţia site-ului web, e posibil să fiţi contactat de noi şi să primiţi sfaturi utile.

Accesibil nu înseamnă ieftin

My.Web.Start vă pune la dispoziţie tehnologia necesară funcţionării în condiţii optime a viitorului dvs. site web. Dumneavoastră sunteţi responsabil de conţinut. Noi suntem responsabili de rezultat. Clienţii noştri trebuie să se implice serios în crearea site-ului web - numai aşa se poate crea un site eficace. Noi vrem să ne lăudăm cu ceea ce aţi făcut dvs.