SMARTEC - servicii de găzduire web performante

SMARTEC Data Center - Centrul de date din Cluj-Napoca

 • Găzduire Web în România, în DC Smartec
 • Găzduire Web dedicată profesioniştilor web
 • Găzduire Web: NGINX, PHP 5.2.x, MySQL 5.x
 • SSH,SFTP,IMAP,POP3,HTTPS şi alte acronime
 • spaţiu Găzduire Site: minim garantat 15GB
 • transfer date: de la 300GB/luna
 • număr de site-uri găzduite: 1000 !
 • preţuri accesibile, performanţă garantată

SMARTEC DC SRL

Sediul social: Cluj-Napoca, Ravasului 8
CUI: 26048045
Nr.Reg.Com.: J12/1739/2009
Banca: CEC Bank SA
IBAN: RO64 CECE CJ01 01RO N059 7033

Noi suntem SMARTEC

şi suntem diferiţi prin tot ceea ce facem.

Suntem firma care dăruieşte din cei 10 ani de experienţă web tot ceea ce am acumulat mai bun. Fie că este vorba de găzduire web sau de  site-uri şi afaceri eCommerce, puteţi fi sigur că avem un răspuns pentru dvs. ... Şi asta chiar dacă nu sunteţi clientul sau partenerul nostru (dar o să deveniţi după ce ne cunoaşteţi mai bine).

Suntem firma care controlează şi are grijă de fiecare element responsabil de succesul online: numele de domeniu, găzduirea site-ului web, crearea sau auditul unui site existent şi promovarea.  

Suntem firma care ajută webmaster-ii să furnizeze servicii mai bune. Noi acceptăm că există alţii mai buni şi alţii care pot să folosească ceea ce ştim şi facem noi.

Be smart

Ceilalţi aleg Soluţiile de Găzduire Web propuse de SMARTEC pentru că oferă stabilitate şi rapidate. Ei rămân cu noi pentru că nu încetăm să îi surprindem.

Iată câteva motive pentru care ne-aţi putea alege ca şi partenerul dvs. de găzduire web:

Conectivitate: timp de răspuns foarte scurt atât în România, cât şi în Europa;
Perfomanţă: folosim numai echipamente profesionale - nu o să auziţi niciodată de la noi că folosim HDD SATA sau că ne-am făcut upgrade de la 4GB la 8GB RAM. Nu avem pachete premium - toate site-urile găzduite la noi beneficiază de aceeaşi parametri de funcţionare;
Securitate: avem grijă de securitatea datelor - HDD-uri SAS şi sisteme RAID. În plus benefeciaţi de firewall, sisteme anti-spam, anti-virus, anti-orice atentat la performanţă.
Control: controlăm tot - banda de internet, echipamente, trafic, yni. Avem propriul nostru Data Center în Cluj-Napoca.
Inovaţie şi pasiune: raţiunea noastră de existenţă. Inovaţii software, hardware - noi suntem întoteauna prezenţi în laboratoarele web.
Experienţă şi expertiză: 10 ani de experienţă vă stau la dispoziţie. Puteţi fi sigur că SMARTEC vă înţelege nevoile.
Serviciu dedicat exclusiv firmelor care acţionează într-un domeniu web.
Fair-play: suntem adepţii ”abordării umane”. Ne place să oferim mult pentru că astfel primim mult înapoi.

Puneţi-ne la lucru !

Dacă aveţi un site web, trimiteţi-ne adresa şi s-ar putea să vă sugerăm lucruri care pot fi îmbunătăţite (serviciu oferit gratuit de SMARTEC).

Dacă vreţi să vă creaţi un site web, începeţi cu pachetul My.Web.Site - puteţi profita la maxim de experienţa noastră în cele 30 de zile de testare a serviciului.

Dacă sunteţi un profesionist al web-ului puteţi să ne contactaţi sau să ne faceţi o vizită la sediul nostru din Cluj Napoca - o să ne facă o deosebită plăcere să răspundem întrebărilor dvs. legate de găzduire web, sisteme si site-uri CMS, eCommerce, programare php. Sau, vă puteţi înscrie la newsletter-ul Open Source pentru a fi la curent cu soluţiile noastre.

Ce puteţi face voi pentru SMARTEC ?

Să folosiţi din plin ceea ce vă oferim!

Dacă aveţi vreun sfat sau o sugestie, vă ascultăm - suntem numai urechi!

parteneri@SMARTEC

Dacă activaţi de ceva vreme în domeniul online şi credeţi că ne putem ajuta reciproc, nu ezitaţi să ne contactaţi. Suntem într-o căutare continuă de parteneri experţi într-un domeniu web.

Dacă sunteţi designer web, de exemplu, puteţi să:

 • valorificaţi lucrările voastre transformându-le în modele compatibile cu SFINX CMS şi să câştigaţi bani.
 • sau poate căutaţi un partener pentru găzduirea site-urilor pe care le creaţi?
  Ca si partener SMARTEC, vă puteţi concentra asupra a ceea ce faceţi dvs. mai bine, lasându-ne nouă sarcinile de management specifice găzduirii web. Clienţii dvs. vor aprecia, suntem convinşi, stabilitatea şi timpul de răspuns scurt asigurate de echipamentele de ultimă oră din data center-ul nostru din Cluj Napoca.